Wat zijn de tarieven van Prevafit?

Doe de lidmaatschapstest:

Wat zijn de tarieven van Prevafit?
arrow-down

Passend programma

Bij Prevafit krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Bij ons kan je al komen sporten vanaf €66,-. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Jouw voordelen bij Prevafit in Edam-Volendam

Prevafit
Prevafit

Prevafit is een gloednieuw vitaliteits- en beweegcentrum, speciaal voor ouderen en mensen met lichamelijke klachten of ongemakken. Slechts de helft van de inwoners van Edam-Volendam beweegt genoeg. Dit blijkt uit de Gezondheidsmonitor voor volwassenen en ouderen (2016, GGD’en, CBS en RIVM). Ouderen en mensen met lichamelijke klachten als pijn, bewegen nog minder. Zij stappen niet snel naar een sportvereniging of fitnessschool en hebben vaak meer begeleiding nodig.

Prevafit is er ook voor jou
Prevafit is er ook voor jou

Prevafit heeft alles wat je zoekt. Ook als je wat ouder bent, klachten hebt aan rug, nek, schouders, heupen of knieën, overgewicht hebt of meer begeleiding zoekt. Je hebt geen doorverwijzing nodig. Op de 2e verdieping van Gezondheidscentrum Volendam aan de Heideweg 1B in Volendam werken vitaliteitstrainers, fysiotherapeuten, huisartsen en pijnspecialisten intensief samen. Zij zorgen voor een veilig en gezellig beweegprogramma.

Moderne apparatuur maakt je fitter, sterker en positiever
Moderne apparatuur maakt je fitter, sterker en positiever

Volledig geautomatiseerde beweegapparaten van David en het Biocircuit zorgen voor een ideale mix tussen revalidatie en leuk en veilig bewegen. Door beweging verlagen lichamelijke en geestelijke klachten of ze genezen zelfs. Een juiste duur en intensiteit van beweging helpen je fitter, sterker en positiever te worden. En om meer deel te nemen aan de samenleving.

Geniet van het uitzicht
Geniet van het uitzicht

Samen bewegen en koffie drinken in de koffiehoek of op het ruime dakterras, terwijl je geniet van het weidse uitzicht op molen, weilanden en koeien. Een ideale omgeving om met vitaliteit bezig te zijn.

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je fittere en gezondere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.
We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Prevafit!

Het best passende programma
Stel niet langer uit en zet de eerste stap naar je fittere en gezondere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de eerste stap naar je fittere en gezondere leefstijl

Maak kennis met Prevafit en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de lidmaatschapstest

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend.
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.

Alles van Davidapparatuur tot Biocircuit bij Prevafit

Met ons uitgebreide aanbod zijn we de experts op het gebied van veilig bewegen, gezondheid en ontspanning in Edam-Volendam. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Davidapparatuur, Biocircuit, Vitaliteitcoaches. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Ons ervaren team staat altijd met raad en daad voor je klaar. Nieuwe leden kiezen uit een breed aanbod aan mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen je doelen te bereiken.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie