Lidmaatschapstest Prevafit

Lidmaatschapstest Prevafit

Ontdek in 1 minuut welk fitnessprogramma van Prevafit in Edam-Volendam bij jou past.

arrow-down

Weten of Prevafit in Edam-Volendam dé sportschool voor jou is?

Past sportschool Prevafit bij jou? Ontdek het nu in 3 korte vragen (slechts 1 minuut invultijd). Deze korte test is geheel vrijblijvend en het geeft inzicht in welk soort programma het beste bij jou past. Vul hieronder je gegevens in en klik op ‘Verzenden’! We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Waarom deze lidmaatschapstest?

Waarom deze lidmaatschapstest?
Gratis & vrijblijvend
Gratis & vrijblijvend

De Prevafit lidmaatschapstest is gratis en vrijblijvend.

Inzicht in jouw persoonlijke situatie
Inzicht in jouw persoonlijke situatie

Jouw antwoorden helpen ons bij het bepalen van het programma dat het beste bij jou past.

Snel contact
Snel contact

We houden er niet van om mensen te laten wachten, dus nemen we snel contact met je op voor een kennismaking en een persoonlijk advies.

De eerste stap naar een gezondere leefstijl
De eerste stap naar een gezondere leefstijl

Veel mensen hebben behoefte aan 'starthulp' bij een gezondere leefstijl. De lidmaatschapstest helpt je stap voor stap een weloverwogen keuze te maken, te starten en vol te houden.

Wat onze leden zeggen

Thaam

Na 8 weken op het David Spine Concept getraind te hebben in combinatie met fysiotherapie werd hem de mogelijkheid geboden verder te trainen op het Bio Circuit, waarbij hij niet alleen zijn schouder sterker zou maken, maar waarbij ook de rest van zijn lichaam weer in vorm kan komen. Hij is een aantal jaren geleden gepensioneerd en daarvoor is hij nooit aan sporten toegekomen. Veel te druk met zijn werk in de vis. Hij vertelde hoe fijn hij het vindt om nu weer fit te worden, samen met de andere mensen die met hem trainen, waarbij tijd is voor een praatje, een prima kop koffie. Niet alleen wordt hij lichamelijk sterker, maar door de sociale contacten voelt hij zich weer helemaal betrokken bij de wereld om hem heen. Zoals hij zelf zegt: “Ik voel me lichamelijk en geestelijk weer helemaal fit.

Thaam

Fred

Je moet er altijd voor uit je stoel opstaan, maar na afloop vraag je je af waarom je niet eerder bent gegaan aan.

Fred

left-arrow
right-arrow

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de Prevafit lidmaatschapstest

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend.
Zodra we je antwoorden ontvangen, bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking proef je rustig de sfeer, terwijl we samen jouw wensen en de best passende beweegprogramma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarom heb je regelmatig contact en overleg met je persoonlijke coach.
Ontdek in 1 minuut welk fitness programma bij jou past

Ontdek in 1 minuut welk fitness programma bij jou past