Gratis adviesgesprek

Prevafit - Voor een gezond en actief leven!

Ontdek de mogelijkheden van Prevafit, het beweegcentrum dat speciaal is ontworpen voor ouderen en mensen met fysieke klachten in Edam-Volendam. In een omgeving waar slechts de helft van de inwoners voldoende beweegt volgens de Gezondheidsmonitor, is Prevafit dé oplossing voor jou.

Met moderne en volledig geautomatiseerde beweegapparaten van David en het Biocircuit streven we naar de ideale mix tussen revalidatie en plezierig, veilig bewegen. Beweging kan niet alleen lichamelijke en geestelijke klachten verlagen, maar je ook fitter, sterker en positiever maken, waardoor je meer kunt deelnemen aan de samenleving.

Bij Prevafit gaat gezondheid hand in hand met sociale interactie. Geniet samen van beweging en een kop koffie in onze koffiehoek of op ons ruime dakterras, terwijl je geniet van het weidse uitzicht op molen, weilanden en koeien. Wij nodigen je uit voor een gratis adviesgesprek, waar we graag met je bespreken hoe Prevafit jou kan helpen op weg naar een gezond en actief leven. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Prevafit voor jou kan betekenen!"

Liever telefonisch een afspraak inplannen?

 

TELEFONISCHE AFSPRAAK

Contactformulier