Het aanbod van Prevafit

Ontdek het veelzijdige aanbod van Prevafit in Edam-Volendam

Het aanbod van Prevafit
arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

David Spine Solution
David Spine Solution

De apparatuur van David Spine Solution is wereldwijd erkend, gepatenteerd en medisch gecertificeerd. Oefen op speciale apparaten voor: rug, nek, schouders, heupen en knieën. Op de apparaten oefen je je lenigheid en kracht onder begeleiding van een fysiotherapeut of vitaliteitscoach. De apparaten passen zich voortdurend aan op jouw lichamelijke processen. Een beginmeting, tussentijdse metingen en een eindmeting maken de resultaten van je bewegen mooi inzichtelijk. De kosten van fysiotherapie en een abonnement voor Davidapparatuur kun je onder bepaalde voorwaarden aftrekken van je inkomstenbelasting. Lees meer over deze voorwaarden op de website van de Belastingdienst. Of bereken jouw aftrek voor zorgkosten. Vraag een accountant of boekhouder om aanvullend advies.

Technogym Biocircuit
Technogym Biocircuit

Op het Biocircuit bereik je je doel in een half uur tijd. Je volgt een voor jou geschikt 12-wekenprogramma onder regelmatige begeleiding van je vitaliteitscoach. Je logt in en automatisch stellen de apparaten zich op jouw hoogte en zwaarte af. De apparaten wijzen je de weg. Je stopt of wacht nooit. Al onze diensten zijn veilig en onder begeleiding van ervaren fysiotherapeuten en vitaliteitscoaches.

Vitaliteitscoach
Vitaliteitscoach

Je profiteert bij Prevafit van een breed aanbod aan diensten. Al onze diensten zijn veilig en onder begeleiding van ervaren fysiotherapeuten of vitaliteitscoaches.

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Alles van Davidapparatuur tot Biocircuit bij Prevafit

Met ons uitgebreide aanbod zijn we de experts op het gebied van veilig bewegen, gezondheid en ontspanning in Edam-Volendam. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Davidapparatuur, Biocircuit, Vitaliteitcoaches. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Ons ervaren team staat altijd met raad en daad voor je klaar. Nieuwe leden kiezen uit een breed aanbod aan mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen je doelen te bereiken.